Aktivity obecního úřadu za květen

tak vypadá oficiální web vsestudy-obec.czInformace o aktivitách obecního úřadu za měsíc květen se objevily na oficiálních webových stránkách obce (obec-vsestudy.cz) spravovaných zastupiteli, a to v sekci Události a aktuality. Zastupitelé tak všechny občany informují o svých aktivitách: brigádě, zalévání stromků a dalších.

Požadavek na co největší transparentnost úřadu se již dříve objevil v diskuzním fóru a také v přehledu možností rozvoje obce.

Dále v textu najdete celé znění přehledu aktivit.

Následuje text, jak byl publikován na oficiálních webových stránkách obce (obec-vsestudy.cz) pod názvem: Shrnutí za měsíc květen.

Květen 2007

1/ Proběhla brigádnická akce, při které byla plocha pod bývalou, dnes již zdemolovanou hasičárnou, upravena na „plácek“. Bude se zde moci hrát např. petangue, kuličky, míčové hry apd.

Brigády se zúčastnili: Jiří Švancara, František Šulc, Luboš Lanc, Jiří Hánl, Jiří Tůma, Evžen Mazurčak, Jaroslav Horák, Marek Houška, Jan Sekela, Věra Váňová, David Rychetský, Petr Král.

Sponzorsky se na této akci podíleli:
Luboš Lanc – dovoz materiálu
Petr Král – dovoz materiálu
Firma Unim – poskytla materiál: zeminu, kámen, pražce
Ladislav Janíček – zhotovení přípojky přívodu el. energie včetně proudového chrániče

2/ Vzhledem k přetrvávajícímu suchu bylo třeba začít zalévat nově vysazené stromy včetně těch předloňských (loni se totiž žádné nepodařilo vysadit).
Poděkování za pomoc si zaslouží pan Martin Hejduk,Luboš Lanc a Jiří Trpka kteří poskytli bezplatně a bez náhrady za PHM motorové prostředky. Při zalévání dále ve svém volném čase pomáhali: Jiří Hánl, Luboš Lanc, Jiří Trpka, Marek Houška a Jiří Tůma.
Nádrže na vodu, díky kterým je zalévání usnadněno, pro obec bezplatně opatřili Luboš Lanc a Jiří Tůma.
Vodu na zalévání poskytl SK Viktoria a firma Ageko.

3/ Další květnovou akcí byl „Den sousedů“, který se uskutečnil 29.5.2007 v hostinci „U Přemysla“. Více informací na www.vsestudy.cz
Akce byla stejně jako vloni velice dobře připravena paní Katkou Kadeřábkovou, která se o vše potřebné perfektně postarala a zajistila tím i minimální náklady na tuto akci. Náklady hradil OÚ a byly vskutku zanedbatelné 170,- Kč.

4/ Květnovou akcí je rovněž zahájená oprava zvoničky ve Všestudech. Oprava byla zadána firmě BARSINI na podkladě nejvýhodnější cenové nabídky a rovněž z důvodu bezproblémové spolupráce při demolici velké hasičské zbrojnice.

5/ Byly podniknuty kroky k vytvoření předpokladu pro plánovanou výsadbu s následnou údržbou nezpevněných ploch podél ulice směrem na Vojkovice.

6/ Byla dokončena oprava malé hasičské zbrojnice – napříště již skladu zahradní techniky Obce Všestudy.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice web OÚ a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.