Fotbalová sezóna skončila: ani postup, ani pád

tým mužů SK Viktoria VšestudyZ desátého místa v polovině sezóny (jak jsme psali) se muži SK Viktoria Všestudy v jarní části vytáhli na šesté (z 12 týmů), a s přehledem si tak pro příští sezónu uhlídali III. třídu mužů, sk. B v okrese Mělník.
Ženy oproti polovině soutěže – III. ligy (Čechy – západ) ani neztratily, ani nezískaly a udržely taktéž 6. pozici, a to mezi 11 týmy.
Tým SK Viktoria Všestudy bojující ve III. třídě žáků, sk. B okresu Mělník, si o jednu příčku pohoršil a sezónu zakončil na sedmém místě desetičlenné skupiny. V příští sezóně bohužel nemá SK Viktoria do této soutěže koho nasadit, neboť pro malý počet zájemců tým žáků končí.

Dále v textu najdete shrnutí sezóny očima Iva Lorence.

Shrnutí soutěžního ročníku 06/07

Shrnutí začneme u našeho družstva mužů. V podzimní části se naše družstvo doplnilo o šest nových hráčů a dost dlouho mu trvalo, než se začalo sehrávat. To mělo za výsledek né moc lichotivé desáté místo tabulky s náskokem pěti bodů na sestupové místo.
Pro jarní část došlo v našem družstvu k dalším čtyřem změnám, když tým doplnili hráči, kteří měli stop nebo ze soukromých a pracovních důvodů nemohli hrát. Po prvním nepříliš vydařeném utkání v Cítově přišla i první domácí výhra a družstvo začínalo sbírat body. Při konečném shrnutí musíme uznat, že i přes tři lehká zaváhání hlavně v domácím prostředí, kde jsme ztráceli body, je šesté místo a zisk 28 bodů slušný výsleded.

Dostáváme se k naším ženám a tam budeme trošku optimističtější. V této sezoně hrála naše děvčata od samého začátku na špici tabulky a držela si na domácím trávníku dost dlouho neporazitelnost, když dokázala přehrát i první tým tabulky Rakovník.
Jak děvčata hrála, zvedala se i návštěvnost na jejich utkáních. Dále bychom chtěli poděkovat odstupujícímu trenéru děvčat Pavlu Cibulkovi za jeho práci, kterou pro náš klub odvedl, když se děvčatům věnoval.

Další tým v našem klubu tvoří naši nejmenší, a to žáci. Jejich výsledky v této sezoně byli jak na houpačce a to podle toho, kolik bylo k dispozici žáků a pak s jejich přístupem k utkáním.
Při začátku soutěží mělo naše družstvo vždy k utkání připraveno 17 žáků, její jarní část ale leckdy odehrálo v 10 a někdy i v menším počtu.
Nakonec žáci obsadili 8 místo , ale při větší chuti hrát nemuselo zůstat jen u něj.

V neděli 24/6/07 odehrály naši v rámci Víkendu plného fotbalu své poslední utkání (vyhrál tým Veltrus 2:1). Pro malý počet dětí, které by chtěly ve Všestudech hrát fotbal tak končí tak bohatá historie, neboť žáci u nás hrály nepřetržitě od roku 1969.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotbal a jeho autorem je ivo. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Fotbalová sezóna skončila: ani postup, ani pád

Komentáře nejsou povoleny.