Všestudy jsou na Evropské volby připravené

ilustrace: Evropské volby v ČR 2009Ve Všestudech a Dušníkách nad Vltavou se stejně jako všude jinde v ČR bude volit v pátek 5/6/09 od 14.00 do 22.00 hodin a v sobotu 6/6/09 od 8.00 do 14.00 hodin. Pro všechny obyvatele obou obcí bude připravena jediná volební místnost na obecním úřadě Všestudy. Obyvatelé domova pro seniory Červený Mlýn Všestudy (poskytovatel sociálních služeb), kteří jsou zároveň občany Všestud, budou moci hlasovat do přenosné volební urny.

Více informací o tzv. evropských volbách najdete v článku na serveru Dolní Povltaví.

Následuje oznámení, jak bylo publikováno na oficiálním webu obce.

Oznámení o době a místě konání voleb
Do evropského parlamentu

Podle § 32 zákona č. 62/2003 Sb., o volbách do Evropského parlamentu a o změně některých zákonů

oznamuji:

1. Volby do Evropského parlamentu se uskuteční:

v pátek dne 5. června 2009 od 14,00 hodin do 22,00 hodin a
v sobotu dne 6. června 2009 od 8,00 hodin do 14,00 hodin

2. Místem konání voleb do Evropského Parlamentu ve volebním okrsku č. 1 je volební místnost v budově Obecního úřadu-zasedací místnost pro voliče bydlící ve Všestudech a Dušníkách nad Vltavou

3. Voliči bude umožněno hlasování poté, kdy prokáže svou totožnost a státní občanství České republiky (platným občanským průkazem, cestovním, diplomatickým nebo služebním pasem České republiky, cestovním průkazem České republiky), nebo totožnost a státní občanství jiného členského státu Evropské unie a zápis v evidenci obyvatel.

4. Každému voliči budou dodány 3 dny přede dnem voleb do Evropského parlamentu hlasovací lístky.Ve dnech voleb do Evropského parlamentu volič může obdržet hlasovací lístky i ve volební místnosti.

5. Obyvatelům Červeného Mlýna (poskytovatel sociálních služeb), kteří jsou zároveň občany Všestud, bude umožněno hlasování přenosnou urnou po dohodě s vedením Červeného Mlýna (poskytovatelem sociální služeb)

Ing. arch. Jiří Hánl,
starosta obce Všestudy

Všestudy 21.5.2009

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice oznámení, volby se štítky , a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Všestudy jsou na Evropské volby připravené

  1. Volte ČSSD, vaše děti vám za to poděkují, až budou splácet dluhy, které tahle strana nadělá.

    Co nám paroubkovci přinesou? Zruší poplatky v nemocnicích (takže budou u doktorů opět fronty, protože si tam důchodci budou chodit povídat s lékařem), zvýší důchody a platy ve státní sféře a to všem bez rozdílu, zvednou minimální platy, zavedou 13. důchody (aby měli důchodci na dárky), možná opět bude i pastelkovné (dárečky za volby). Vůbec slibují spoustu peněz na všechny strany – mimo jiné prosadili i nesmyslné šrotovné.

    A kde na to vezmou peníze? Že by zvedli daně těm s vysokými příjmy? Tím teoreticky nějakou tu korunu získají, ale lidé s velkými platy nebudou chtít platit vysoké daně. Tihle lidé bývají dosti schopní a tak najdou cesty, jak se tomu vyhnout, případně odejdou do zahraničí.

    Kdo tedy sliby ČSSD v případě jejich realizace zaplatí? To jsem v jejich programu nikde nenašel… Takže nás čekají dluhy, dluhy a zase dluhy.

  2. Pingback: Všestudy » Archív » Všestudští by do Evropy poslali ODS, komunisty, ČSSD a starosty

Komentáře nejsou povoleny.