Otázky pro kandidáty do obecního zastupitelstva

ano či ne?Do podzimních voleb do místního zastupitelstva, které se konají 20. a 21. října 2006, se údajně přihlásil – vzhledem k velikosti obce – slušný počet kandidátů. Proto jsme se rozhodli oslovit všechny, o kterých víme, že kandidují, aby stručně a výstižně odpověděli na několik základních otázek, a usnadnili tak občanům výběr zastupitelů.


Dotazníky si převzali současní zastupitelé a jedna z nich – Julie Vávrová – slíbila předat několik vytištěných dotazníků lidem, o nichž ví, že hodlají kandidovat. Vyplněný dotazník mohou kandidáti předat osobně Janu Kadeřábkovi nebo ho mohou zaslat poštou (Dušníky 15, 277 44 Vojkovice) či e-mailem (volby (zavinac) vsestudy (tecka) cz – nezapomeňte slova v závorkách nahradit skutečnými znaky „@“ a „.“ ). Za odpovědi kandidátů předem děkujeme.

Znáte-li některé kandidáty, odkažte je na tento web, případně je o dotazníku pro kandidáty informujte, aby ani jejich názory nechyběly. Rádi bychom odpovědi dostali do pátku 15/9/06. Následně všechny odpovědi zveřejníme na těchto webových stránkách a podle možností i na vývěskách v obci.

A na co se kandidátů ptáme? Jen na několik jednoduchých otázek. Navíc mohou sami dodat cokoliv, co považují za důležité a v otázkách se to neobjevilo.

1. jméno a příjmení

2. věk

3. povolání

4. počet dětí

5. ve Všestudech žiji od

6. co se vám ve Všestudech líbí a proč?

7. co byste zlepšil/a a jakým způsobem?

8. na co byste se, v případě vašeho zvolení, v zastupitelstvu zaměřil/a?

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice volby a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Otázky pro kandidáty do obecního zastupitelstva

  1. Pingback: Všestudy » Archív » Koho jsme volili od roku 1994?

  2. Pingback: Všestudy » Archív » Už známe všechny kandidáty

  3. Pingback: Všestudy » Archív » Jaké plány mají kandidáti?

Komentáře nejsou povoleny.